digital.bg Съществува голяма вероятност Марс да се превърне в дистанцията, където

...
digital.bg Съществува голяма вероятност Марс да се превърне в дистанцията, където
Коментари Харесай

Колко би струвал билета за пътуване до Марс

digital.bg

 

Съществува огромна възможност Марс да се трансформира в дистанцията, където ще бъде построена първата човешка колония отвън рамките на нашата планета. Учените от NASA и голям брой частни компании, измежду които и Space X към този момент работят над технологии и планове, които да трансфорат сходна задача в действителност. Eдин от най-активните поддръжници на концепцията хората да стартират да пътуват и строят жилища на Марс без съмнение е Илон Мъск.

 



 

Шефът на Tesla и Space X смята, че това може да се случи по-скоро, в сравнение с допускаме. Той неведнъж е споменавал, че пътуването до " алената " планета ще е допустимо преди края на идващото десетилетие. Именно това е една от най-големите цели на една от двете компании, които са владеене на Илон Мъск. Публикация в персоналния му Twitter акаунт разкрива детайлности за цената, която е нужна за пътешестване до Марс, съобщи TechRadar.

 



 

Илон Мъск направи уточнението, че самото връщане би било гратис за галактическите туристи, като отиването ще коства на първите от тях към $500 хиляди С течение на времето сходна сума може да се понижи неведнъж и да доближи стойности от порядъка на $100 хиляди Ако прогнозите му се окажат правилни това означа, че много заможни хора от най-развитите стопански страни биха си разрешили да продадат своя дом, с цел да финансират сходно амбициозно пътешестване до друга планета.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР